HomeTehnologijaSIGNRACER Flatbed UV

https://i1.wp.com/www.pickandgo.rs/wp-content/uploads/2019/03/Signracer_logo_700.png?resize=320%2C75&ssl=1
Raste sa vašim potrebama

Ove mašine rastu sa vašim potrebama. Kako bi ste povećali brzinu ili funkcionalnosti, ne morate zameniti celu mašinu. Svaka Ricoh glava dolazi sa po dva kanala, tako da su samo dve glave dovoljne za štampanje u CMYK bojama. U bilo kom trenutku možete dodati novu glavu za dodatni red glava, duplirajući brzinu štampe ili dodajući nove boje poput Light Cyan, Light Magenta, Bele i UV laka.

Povratak investicije

Koliko brzo možete otplatiti mašinu i početi da zarađujete novac? Na kraju se sve svodi na brzinu, kvalitet, ekstremnu pouzdanost i vrlo konkurentnu cenu.  Uz Signracer paletu proizvoda imate pobedničku kombinaciju za dalji razvoj vaših poslovnih prilika.

Švajcarsko poreklo

Signracer UV LED flatbed i hibridni inkjet štampači dizajnirani su u Švacarskoj i štampaju na direktno na čvrstim i pločastim materijalima visokom brzinom i produktivnošću.

Posebne Funkcionalnosti

https://i1.wp.com/www.pickandgo.rs/wp-content/uploads/2019/03/04_1_LED.png?resize=581%2C393&ssl=1
LED UV Tehnologija

SIGNRACER flatbed štampači poseduju novi napredniji LED sistem za sušenje boje sa snagom od 2 do 14 W/cm². LED lampe su postavljene pod uglom kako bi sprečile rasipanje svetla ka glavama za štampu. Prednosti su niže temperature rada, konstantna kontrola intenziteta i radni vek od čak 20.000 sati. Sa LED tehnologijom moguće je štampati na temperaturno osetljivim materijalima. Intenzitet sušenja se može i redukovati kako bi se boja učinila fleksibilnijom za mašinsko i termičko oblikovanje.

https://i0.wp.com/www.pickandgo.rs/wp-content/uploads/2019/03/02_3_Print_Head.jpg?resize=510%2C357&ssl=1
Nova generacija

U saradnji sa kompanijom RICOH, razvijena je RICOH MH5220 Gen.5s glava za štampu, koja zadovoljava najviše zahteve visoke rezolucije, za fantastičnu preciznost i najfinije detalje. Kapljica od svega 2.5pl omogućava Signracer štampačima da postignu najbolji kvalitet otiska na tržištu.

https://i0.wp.com/www.pickandgo.rs/wp-content/uploads/2019/03/10_1_Print_Heads.jpg?resize=509%2C342&ssl=1
Industrijske performanse

Nove Ricoh Gen.5s glave za štampu su veoma robusne u svom čeličnom kućištu i namenjene su za industrijsku štampu najvišeg kvaliteta. Nove boje za štampu niskog viskoziteta SIGNRACER SR-200 HD odobrene su od strane kompanije Ricoh i u potpunosti optimizove za karakteristike glave (wave form, temperature i voltaže).